Đorđe Popović

Đorđe Popović

Corporate Affairs
TELENOR SRBIJA

Izvršni direktor Korporativnih poslova (Chief Corporate Affairs Officer). Đorđe se Upravi Telenora Srbije pridružio u maju 2019. godine. U Telenor je došao sa pozicije partnera u internacionalnoj advokatskoj kancelariji CMS Reich-Rohrwig Hainz.

Tokom karijere, Đorđe je savetovao međunarodne klijente po pitanjima akvizicija velikih telekomunikacionih kompanija, uspostavljanja i razvoja projekata licenciranih medijskih organizacija, regulatornih i ugovornih pitanja u oblasti veleprodajnih transakcija širokopojasnog interneta, kao i onlajn oglašavanja i brend marketinga.

Poseduje bogato pravno iskustvo u tehnologijama, medijima i komunikacijama, kao i u oblastima energetike i infrastrukture.

Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je završio i postdiplomsku specijalizaciju, stekavši zvanje Specijaliste za akcionarsko pravo. Poseduje master diplomu evropskih studija Univerziteta Rheinische Friedrich Wilhelms u Bonu. Paralelno sa poslovnom praksom, bavi se publicistikom i istraživanjem u različitim pravnim oblastima i gostujući je predavač na Univerzitetu u Beogradu.

Agenda

  • STRATEŠKI PARTNER
  • Đorđe Popović

    Izvršni direktor Korporativnih poslova
    (Chief Corporate Affairs Officer)

    Telenor Srbija