MIKE MICHEL

MIKE MICHEL

CEO | Yettel Srbija

Majk Mišel (Mike Michel) je generalni direktor Yettela Srbija (ranije Telenor Srbija) i predsednik Saveta stranih investitora. Stupio je na dužnost generalnog direktora kompanije 8. oktobra 2018. godine. Pre nego što se pridružio kompaniji, bio je na poziciji izvršnog direktora marketinga u telekomunikacionoj kompaniji Banglalink u Bangladešu. Takođe, Mišel je bio izvršni direktor marketinga u Yettelu Mađarska, (ranije Telenor Mađarska), i potpredsednik upravljanja brendovima u Telenor grupi u Norveškoj.

Mišel poseduje više od dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u globalnim telekomunikacionim kompanijama u regionu, Severnoj Americi i Aziji. Radio je na različitim rukovodećim pozicijama u Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj. U Srbiji i Crnoj Gori proveo je pet godina, tokom kojih je vodio timove u oblasti komercijale i biznisa.

Diplomirao je ekonomiju na kanadskom univerzitetu „Sajmon Frejzer".


Yettel Srbija je srpski dobavljač mobilnih, fiksnih, internet i IPTV usluge, čiji je vlasnik češka investiciona grupa, PPF. Od 2020. je drugi najveći operater mobilne telefonije sa tržišnim udelom od 36,98%.

Agenda